diumenge, 15 de febrer de 2015

Més d'un set


Athletic Club de Montuïri 7- Llevant 0
Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Mayol, Servera, Ginard, Solier, Mateu i Mas.
Suplents:  Miralles Martorell, Mesquida, Aloy, Bergas i Ramis.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Llorenç Miralles i Joan Mayol.
Targetes: Cap.
Àrbitre:  Caldentey Amengual.
Canvis: Aloy per Ortiz (45’), Mesquida per Mateu (52’), Ramis per Cerdà Cifre (57’), Bergas per Ginard (68’).


A les 20:34h començava el partit Athletic Club de Montuïri - Llevant el divendres 13 de febrer del 2015, un partit que els atlètics recordaran amb bon gust.
Encara no s’havia arribat al minut de partit quan Ginard encetava la llauna i posava l’1-0. Deu minuts més tard un hàbil Mateu enviava la pilota per damunt del porter visitant i posava el 2-0.
Arribant a la mitja hora de joc l’àrbitre interpretava un penal sobre a favor dels locals i com de costum Rechach el transformava en gol. Acabava la primera part 3-0 pels montuïrers amb molt bones sensacions.

El segon temps també fou dominat pels atlètics. Poc després de començar la segona part i després d’un córner llançat per Rechach, un contrari enviava la pilota a la seva porteria i encaixava el 4-0. Al min. 50 l’àrbitre aturava un minut el partit per odre de la FFIB en protesta de la Llei d'emprenedors. No era fins al minut 71 que Cadela feia una centrada-xut i la pilota acabava dintre de la porteria llevantina, per sorpresa de molts. Un minut més tard disparava Mesquida i enviava la pilota al fons de la porteria i arribava el 6-0. Al 75’ Mayol tancava la golejada montuïrera amb el 7-0, poc després el defensa Aloy treia la pilota que es dirigia cap a la porteria local.

El jugador Mas va picar la pilota al travesser en dues ocasions. Fou tan notat el bon joc atlètic que és varen sentir “olés” quan els jugadors passaven la pilota. Acabada la jornada 23 l’Athletic es posiciona en la tercera posició de la classificació.
Moltes gràcies als aficionats per baixar al Revolt un fred divendres vespre d’hivern!

El partit següent serà dissabte a les 19h Son Sardina - Athletic Club de Montuïri.