divendres, 19 de juny de 2015

Balanç d'una primera temporadaUna vegada acabada la primera temporada de l'Athletic Montuïri és hora de fer balanç.
La temporada començava al mes d'agost amb diversos partit amistosos, on ja es podia insinuar el joc dels atlètics, però amb incertesa dels resultats finals.
Els dos principals objectius s'han assolit amb èxit. El primer era acabar la temporada i gestionar el club correctament. La segona era aconseguir l'ascens de categoria i a falta d'una jornada per tancar la temporada l'Athletic ja era club de 2a Regional.
Finalitzats tots els partits de la temporada 2014-2015 a la tercera regional, aquestes són les dades:
L'Athletic ha obtingut 79 punts jugant 37 partits, 23 partits han acabat amb victòria, 10 amb empat i només 5 perduts. Dels 19 partits jugats al Revolt l'equip montuïrer n'ha guanyat 12, 7 els ha empatat i ha estat imbatut al Revolt.
També ha estat l'únic equip en vèncer al Son Verí (campió de la categoria), deixant a 0 la porteria atlètica i només l'Athletic Montuïri ha guanyat els darrers i decisius 6 partits de lliga. L'equip de Montuïri ha estat el 2n que ha encaixat menys gols 37, després del Son Verí 35.
La lliga ha acabat amb 19 equips, ja que l'equip de la capital llevantina Recreatiu Manacor a la jornada 33 va ser eliminat de la competició amb motiu d'absència als partits.

La balança es decanta de forma molt considerable cap a la banda de positiva.
Moltes gràcies a tots els patrocinadors que no són pocs, als 252 socis, a tots els que heu col·laborat i cada setmana ens heu vengut a veure al Revolt o als diferents camps que hem visitat, on a molts d'ells hi ha hagut més afició atlètica, no podem tenir millor afició.

Esperem que per molts d'anys tenguem Athletic Club de Montuïri, ens veim a la temporada 2015-2016.