dijous, 11 de juny de 2015

Rua + Festa per Montuïri!


Una vegada acabat el partit Athletic Club de Montuïri 7 - Esporles "b" 0, la plantilla de l'Athletic Club de Montuïri pujà a plaça amb un camió decorat amb pancartes que duien escrit "som de Montuïri" i "T'estim Athletic".

Just quan arribaren a plaça, els integrants de l'Athletic Club de Montuïri es dirigiren a casa del jugador lesionat Josep Cerdà, que des del balcó saludà als visitants. Més tard a plaça els jugadors xerraren davant tota la gent i el president Miquel Tous també mostrà unes paraules d'agraïment a l'afició, també cantaren i mantejaren als entrenadors Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Durant la celebració arribaren l'equip de les minis del Bàquet Montuïri, els atlètics formaren un passadís per demostrar el seu suport a les jugadores, en motiu del subcampionat de Balears i els dos clubs s'agermanaren i ho celebraren conjuntament.

Volem donar les gràcies al grup Indigests que de forma totalment altruista i improvisada organitzà un concert a plaça i començà a tocar quan arribà el camió i durant l'acte.
També agrair a Jaume Rigo per cedir, conduir el camió atlètic i poder iniciar una rua formada pels cotxes i motos que seguiren al camió fins a plaça. Durant el trajecte la gent sortia al carrer per saludar al camió i alguns bars tancaren la seva activitat per poder assistir a la celebració.
Una de les persones que col·laborà amb la festa també va ser el rector de Montuïri, ja que va endarrerir l'hora de la celebració del corpus per poder fer la festa de celebració.
Moltes gràcies entre tots vàrem ajudar a fer poble de manera conjunta.

Vídeo d'alguns moments de la celebració:

Una altra vegada gràcies a tots per fer possible l'Athletic Club de Montuïri, la festa de diumenge va ser del i pel poble.Fotografies de la celebració.