dimarts, 8 de setembre de 2015

Dura derrota a Bunyola

Bunyola CF 2 - Athletic Club de Montuïri 0






Alineació: Miralles Martorell, Candela, Oritz, Cerdà Cifre, Rechach, Miralles Gomila, Servera, Mayol, Mateu, Solier i Sánchez.
Suplents: Mesquida, Nicolau, Andreu, Bergas i Coronado.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol.
Targetes grogues: Servera (29'), Solier (36'), Ortiz (60'), Sánchez (85') .
Targetes vermelles: Miralles Gomila (58'), Servera (68').
Àrbitres: Peñalvel Pearce assit per Naranjo Rivero i Ruiz Cañamero.
Canvis: Nicolau per Servera (67'), Andreu per Solier (67'), Andreu per Cerdà Cifre (76').


A les 18h eren quan començava al camp Miquel Bestard de Bunyola. El partit fou disputat pels dos equips, però al començament el local Cabot (8') des de l'area petita posava l'1-0.
Seguidament el guarda meta bunyolí despejava una pilota erròniament, tocava a Octavi i l'efèrica picava el pal de porteria local.
Deu minuts més tard Miralles Gomila pentiava la pilota i acabava al fons de la xarxa, però ho feia en posició il·legal.
El primer temps acabava 1-0 pels locals.
A la segona part Miralles Gomila provocà una falta en un atac dels locals i els col·legiats interpretaven el nivell de la falta tan elevat que l'expulsaren mostrant-li directament la targeta vermella.
Just després en Bunyola CF contraatacava i Miralles Martorell sortí de l'àrea i desplçava la pilota de cap, però quedà dins del rectangle de joc a prop de la línia de banda i el local Campins(58') aprofitava l'absència del porter i marcà el 2-0.
Munar realitzava un doble canvi i Servera ja fora del camp era expulsat per dirigir unes paraules a la linier.

Als min. 75 el recent entrat Andreu, xutava des de lluny i la pilota s'estavellava al pal de la seva esquerra sense èxit.
Els atlètics seguiren atacant però el partit acabà 2-0.

Al primer partit a fora de Montuïri hi assistiren un grapat d'aficionats atlètics a l'expedició bunyolina i pagaren 5€ d'entrada, on alguns aficionats ho trobaren excessiu.
L'entrenador que dirigeix el Bunyola CF es Diego Enri que entrenà diversos anys a l'equip de 3a divisió d'es Revolt on en aquell moment jugaven Munar i Tugores.

Acabada la 2a jornada, l'Athletic ocupa l'última posició de la classificació ja que ha perdut els dos partits disputats, no ha marcat cap gol i n'ha encaixat 5.

Fotografies del partit.