dimarts, 22 de setembre de 2015

Octavi, l'heroi a Sóller

Sóller "B" 0 - Athletic Club de Montuïri 1Alineació: Miralles Martorell, Candela, Oritz, Cerdà Cifre, Rechach(c), Miralles Gomila, Sánchez, Andreu, Mateu, J. Mas i Mayol.
Suplents: Bergas, F. Mas, Tugores, Servera i Mesquida.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol.
Targetes grogues: Miralles Gomila (24'), Andreu (30'), Ortiz (80') F. Mas (87'), Sánchez (90').
Àrbitres: Ginard Sánchez assistit per Miró Carmona i Prats Miró.
Canvis: Servera per Andreu (45'), Mas per Mayol (55'), Mesquida per Mateu (78').


Eren les 16h del dissabte 19 de setembre quan començava el partit al camp de Can Maiol.
L'encontre començava amb diversos atacs montuïrers, però la pilota es resistia a entrar.
Al segon temps els atlètics també gaudiren d'oportunitats, però tot feia semblar que el partit acabaria en empat a 0, malgrat el bon joc dels visitants.
Als darrers instants de joc, tot seguit d'una falta lateral, Servera assistia a oportú Rechach (94') i entrava l'esfèrica dins de la porteria sollerica. En aquell moment i esclatava l'alegria montuïrera. Els jugadors (i algú més) formarem un caramull damunt del capità just devora d'un córner, amb acte de celebració i eufòria de guanyar els 3 punts.
Segons després l'àrbitre xiulà el final del partit.

L'excursió fins a Sóller pels aficionats de Montuïri fou costosa, ja que deixant de banda el llarg trajecte, hagueren d'obrir la cartera en passar pel peatge en dues ocasions i a l'entrada del camp, des del club agraïm a la trentena d'aficionats que vengueren a veure el partit. Una vegada més a un partit a fora camp l'afició montuïrera superava en nombre a la local.


Acabada la quarta jornada de la segona regional, l'Athletic Montuïri ocupa la 12a posició, un lloc més digne que les primeres jornades.

El vinent partit serà a les 17h al Revolt, Athletic Club de Montuïri - Son Ferrer.