dimecres, 2 de setembre de 2015

Tres fitxatges més

Aquests són tres reforços més que l'Athletic ha incorporat per la present temporada.
Malgrat que ja debutassin al partit del passat dissabte (dos d'ells titulars), volem anunciar el triple fitxatge.

El primer és Toni Sánchez que torna a Montuïri.
Antoni Sánchez Jiménez. 05/08/1993.
Després formar-se com a jugador al centre de Mallorca, Toni conta les seves temporades per accessos, ja que va jugar amb el Pina C.F. (temp.13-14), F.B.Santanyí D.S. (temp.14-15) i aconseguint dos ascensos consecutius a 1a i 2a regional respectivament.
Sánchez torna al Revolt com a "killer", un jugador amb enginy que els porters de la 2a regional no ho tendran fàcil si posa en pràctica les seves millors habilitats.

El segon és Miquel Miralles Gomila.Nascut el 13/08/1996. La passada temporada va acabar la seva etapa com juvenil al CIDE i va sol·licitar entrar a l'Athletic Montuïri, ja que té vincles familiars pròxims a la vila. A la pretemporada va convèncer a Munar i aquesta temporada vestirà la camiseta blanc i vermella ratllada horitzontalment.

L'últim fitxatge d'aquesta temporada (de moment) és Jaume Mas Rigo.Va néixer el 01/10/1980 pel que en els pròxims dies complirà 35 anys. És un experimentat de la tercera divisió nacional, ja que ha jugat una partida d'anys al C.E. Montuïri i al C.F. Vilafranca. Jaume aportarà la veterania al centre del camp, que en més d'una ocasió s'ha trobat a faltar a l'equip.

Amb aquestes tres incorporacions, jutament amb la de Pep Tugores formen una plantilla més completa i variada.