dimecres, 14 d’octubre de 2015

Quatre gols i una derrota

Athletic Club de Montuïri 4 - San Cayetano 5


Alineació: Miralles Martorell, Candela, Miralles Gomila, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Servera, Mayol, Mateu, Solier.
Suplents: Coronado, F. Mas, Tugores, Bergas i Mesquida.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Jaume Rigo i Joan Mayol
Targetes grogues: F. Mas (51'), Solier (65'), Mesquida (81'), Tugores (90')
Àrbitres: Sastre Ribas assistit per Martín Martínez i Santandreu Martín.
Canvis: Bergas per Miralles Gomila (45'), F. Mas per Cerdà Cifre, Tugores per Andreu (54'), Mesquida per Barceló (72') Coronado per Servera (84').

El partit començava passades les 17h i res feia pensar que el partit acabaria amb 9 gols, malgrat que la convocatòria de l'Ahletic presentàs algunes baixes de jugadors constants.

A l'inici del partit Barceló (5') avançava als locals amb un gol que llançà la pilota sobre el porter visitant.
Deu minuts més tard i després de dues badades de la defensa montuïrera els palmesans capgiraven el marcador amb dos gols de Fernández (13'), (15') 2-1.
Minuts més tard els visitants ampliaven el la diferència amb un altre gol i semblava que la primera part acabaria amb derrota local.
Just abans de finalitzar el primer temps, Solier que ho donava tot, marcà dos gols en pocs minuts i empatava el partit 3-3. En el moment del 2n gol, Solier tenia una topada fortuïta amb un jugador de Sant Cayetano i podia continuar però no al 100%.

Poc després de l'inici de la segona part els visitants marcaren dos gols i posaven costa per amunt el partit pels atlètics.
Als darrers minuts de joc, Mayol fallava davant el porter palmesà i Mateu aprofitava el refús i acurçava distàncies posant el definitiu 4-5.

Segur que l'equip tècnic del Montuïri Athleitc no acabà satisfet amb el resultat final, no només per la derrota, sinó per marcar 4 gols al Revolt i no obtenir cap punt.

Finalitzada la jornada 7 l'equip montuïrer ocupa l'11a posició amb 9 punts amb 3 partits guanyats.

Diumenge a les 17h l'Athletic visita el Llucmajor que actualment ocupa la 6a posició.