dilluns, 7 de desembre de 2015

Fira de gols

Sp. Valldemosa 2 - Athletic Club de Montuïri 5
Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Tugores, Sánchez, Barceló, Nicolau, Solier i F. Mas.
Suplents: Bergas, Ginard, Miralles Gomila, Servera i Ramis.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Mayol.
Targetes grogues: F. Mas (72'), Solier (79'), Sánchez (80').
Àrbitres: Ginard Sánchez assistit per Onetto Bevia i Wagner Fernandez.
Canvis: Ginard per Nicolau (45'), Servera per Barceló (59'), Bergas per Tugores (70'), Miralles Gomila per F. Mas (74'), Ramis per Solier (80').

A les 16h des del Revolt, partiren un bus de gairebé cinquanta montuïrers semi-esquimals el dissabte de la fira de sa Perdiu 2015.
El partit començà puntual i amb una temperatura notablement baixa. Arribant als deu minuts de joc Sánchez obrí el marcador i posà per davant als montuïrers. Poc després els locals perdien una pilota a la zona de mitjos i Rubiales (17') empatà el partit. Els atlètics seguiren atacant, però els fora de joc impediren que el marcador es tornàs a moure al primer temps.
Al segon fragment de partit hi hagué una pluja de gols, primer Barceló (49') i després Rechach (55') tornaren a avançar a l'Athletic Montuïri 1-2.
Maldament Romero (56') acurçàs distàncies 2-3, Ginard fàbrica dues jugades i marcà dos gols el dia del seu debut aquesta temporada.
Als darrers minuts de partit, Salas va sofrir una lesió dorsal i el capità Rechach o Ortiz quasi s'hagueren de posar la camiseta de porter, ja que s'havien exhaurit els canvis. Finalment el porter pogué acabar el partit i l'equip tornà cap a Montuïri amb els tres punts dins la butxaca.
Amb l'incorpocació del màxim golejador de la temporada passada Ginard, s'espera que els gols seguesquin arribant.

Amb aquesta victòria l'Athletic ocupa la 13a possició amb 17 punts.
El proper partit serà dissabte a les 16h, el Baleares Sin Fronteras visita es Revolt.

Fotos del partit del fred.