dimarts, 3 de maig de 2016

La victòria no faltà

F. Base Santanyí D.S. 0 - Athletic Club de Montuïri 1Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Bergas, Sánchez, Solier, Ginard, Servera i Barceló.
Suplents: Salas, Mesquida, Nicolau, Andreu i Mayol.
Entrenador: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Mayol.
Targetes grogues: Ortiz (37'), Mayol (67'), Ginard (76'), Andreu (89').
Àrbitres: Ortiz Escarrer assistit per Hernández Villalba i Juan Gimeno
Canvis: Mayol per Bergas (58'),  Nicolau per Servera (69'), Andreu per Sánchez, Mesquida per Ginard (85').

A les 18:02h començà el partit al camp municipal de Santanyí, després que els àrbitres sortissin al camp amb els jugadors, seguidament tornassin als vestidors i es canviassin la camiseta negre per una de grisa per evitar una possible confusió amb la 2a equipació atlètica.
Al primer temps els montuïrers crearen algunes ocasions de perill i el col·legiat anul·là un gol de cap a Ginard per fora de joc i el marcador romangué 0-0.

Al segon temps el trio arbitral amb sorpresa de molts, aparegué al terreny de joc amb una camiseta de color grana.
A una falta a la frontal de l'àrea, Octavi Rechach i Toni Sánchez es prepararen per xutar-la i finalment Sánchez la llençà a la dreta del porter de Santanyí, l'esfèrica acabà al fons de la xarxa i Toni celebrà el seu gol sense dubtar-ho.
Als darrers segons de partit, els locals a una jugada de contraatac picaren la pilota al travesser de la porteria de Toni Miralles Martorell. Just després el xiulà el final del partit amb el definitiu marcador de 0-1.

Fins a tres camisetes de diferent color portaren els àrbitres a l'encontre.

A falta de 5 jornades pel final de lliga l'Athletic Montuïri segueix ocupant la 13a posició i s'assegura la categoria per la vinent temporada.

El proper dissabte dia 7 de maig, el penúltim classificat l'Sporting Valldemossa visita es Revolt a les 17h.


Fotografies del partit a Santanyí.