divendres, 29 de juliol de 2016

Arriba la temporada 2016-2017, la dels derbisL'Athletic ja fa passes per començar la temporada 2016-2017, la tercera des del naixement del club. El partit de presentació serà el Trofeu sant Bartomeu contra l'U.E. Petra, el dia 24/08/2016 a les 19h al Revolt. Un dels fitxatges més faraònics de la temporada serà el porter experimentat Jaume Ramonell, que després d'uns anys inactiu, s'ha animat a incorporar-se a l'Athletic. 
Com ja es va anunciar fa uns mesos, Llorenç Mayol "Sito" realitzarà funcions de delegat. 
També s'ha de destacar que Guillem Munar i Tomeu Fullana seguiran al cos tècnic de l'equip.
Una de les baixes per la pròxima campanya es Llorenç Salas. El jugador que ha defensat la porteria atlètica durant 2 temporades, ha decidit tornar al seu poble d'origen i fitxar per l'U.E. Lloret, des del l'Athletic Montuïri li desitjam molta sort!

Tantmateix el canvi més rellevant és que el senyor Miquel Tous i Verger després de dos anys d'intensa feina, deixarà la presidència del club per ocupar la vicepresidència i Llorenç Miralles i Martorell serà el màxim dirigent de l'equip de Montuïri, donant continuïtat al projecte.

Es presenta una interessant campanya plena de derbis amb 5 equips de pla de Mallorca: CE AlgaidaPina CFC. F. VilafrancaClub Esportiu Llucmajor i U.E. Porreres.
Calendari.

El proper dilluns dia 1 d'agost, l'Athletic començarà els entrenaments de pretemporada al Revolt.

#somdeMontuïri