dimecres, 7 de setembre de 2016

Empat al camp del veïnat

CE Algaida 1- Athletic Club de Montuïri 1Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Ramis, Sánchez, Martorell, Barceló, Solier i Servera.
Suplents: Aloy, Ramonell, Tugores, Mas i Mayol.
Entrenador: Guillem Munar.
Delegats: Joan Mayol.
Targetes grogues: Barceló(42').
Àrbitres: González Velez assistit per Maín Ramos i Benito Cabeza.
Canvis: Mas per Severa (58'), Tugores per Barceló (72').


A les 18:30h començà el derbi un horabaixa de calor a n'es Porrassar. Futbol ≠ fred!
El gol atlètic arribà ben prest, exactament als 5 min. de joc Martorell rebé l'esfèrica a l'àrea contrària i l'envià al fons de la porteria dels locals, posant per davant a l'equip de Montuïri.
Mentes transcorregué el primer temps, els montuïrers arribaren constantment a l'àrea contrària, però el marcador no s'alterà del 0-1.
Als 2ns 45 min. varen ser menys intensos i el joc més igualat, amb ocasions de dues bandes. Els algaidins ho aprofitaren per empatar el partit a 1.
Als darrers min. de partit els jugadors de l'Athletic Montuïri pogueren endur-se'n els tres punts ja que gaudiren de diverses ocasions de gol. Fins i tot als darrer minuts de partit, un jugador del CE Algaida fou expultat per aturar una jugada clara de gol de Sánchez, però el partit acabà en taules.

Després de 2 partits a la #temporadadelsderbis l'Athletic Montuïri és el cinquè classificat de la lliga regular de segona regional de Mallorca.
Diumenge a les 18h al Revolt es disputarà la 3a jornada.

#somdeMontuïri