dimecres, 30 de novembre de 2016

Merescuda derrrota dins Artà

CE Artà 4 - Athletic Club de Montuïri 3Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Aloy, Miralles Gomila, Barceló, Mateu, Solier, Ginard i Garcia.
Suplents: Ramonell, Servera Nicolau, Mayol i Tugores.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol.
Targetes grogues: Cerdà Cifre (26'), Miralles Gomila (32'), Solier (65'), Ortiz (72'), Tugores (84').
Targetes vermelles: 0.
Àrbitres: Pico Coll assistit per Couso Cano i Gari Coll.
Canvis: Mayol per Garcia (45'), Tugores per Candela (60'), Servera per Solier (66'), Nicolau per Mateu (84').Exactament a les 16:33h començà el partit. Una hora abans es dubtava si es disputaria l'encontre per la gran quantitat pluja que queia sobre el terreny de joc.
Una trentena d'aficionats montuïrers no tengueren por i assistien al partit.
El primer temps va ser bastant igualat pels dos equips i gens dolent per l'Athletic, ja que Mateu als 15 minuts de joc i després d'un rebot ja havia avançat als de Montuïri.
A la segona part els atlètics presentaren un joc poc atractiu, els d'Artà ho aprofitaren tot duna i empataren el partit just començar el 2n temps. Als 56 min. de joc un atlètic provocà un penal amb les mans, els artanencs no perdonaren i capgiraren el marcador per 2-1.
Als min. 60 i 78els locals seguiren marcant gols i el marcador ja era de 4-1.
Als darrers minuts els atlètics posaren més intensitat al partit i Ginard (90') i Barceló (91') acurçaren distancies al marcador, però només va servir per maquillar el resultat 4-3.

La "sorpresa" a l'11 inicial va ser que Miralles Gomila després de gairebé un any  de lesió, tornà terreny de joc com a titular. 

Fotografies de partit dins Artà.


Després de disputar 16 jornades l'Athletic Montuïri és 3er amb 30 punts.