divendres, 27 de gener de 2017

El derbi pels algaidins

Athletic Club de Montuïri 1 - CE Algaida 2


Alineació: Miralles Mas, Candela, Cerdà Cifre, Rechach, Ortiz, Tugores, Barceló, Nicolau, Ginard, Solier i Servera.
Suplents: Mesquida, Miralles Martorell, Mayol, Miralles Gomila.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Jaume Rigo i Joan Verdera.
Targetes grogues: Ortiz (18'), Solier, (76'), Ortiz (88').
Targetes vermelles: Rechach (17'), Ortiz (88').

Àrbitres: Català Hidalgo assistit per Mascaró Cardona i Sastre Sabater.
Canvis: Martorell per Candela (45'), Miralles Gomila per Servera (45'), Mayol per Nicolau (59'), Mesquida per Tugores (83').

A les 20h s'inicià el partit ajornat el passat dissabte, a causa de les grans inundacions a gran part del pla de Mallorca.
Un horabaixa-vespre molt fred amb 7°C i un 99% d'humitat, l'aigua regalimava pels focus de metall del Revolt de la mateixa humitat i no permetia realitzar fotografies amb claridad amb algunes càmeres. Així i tot, més d'una cinquantena de montuïrers i més d'un valent algaidí, abandonaren la camilla per veure l'encontre.

Als 17 min de joc a una jugada d'atac algaidina, la pilota es dirigia cap a dins la porteria dels de Montuïri i Rechach tengué un Déjà vu recordant el seu passar com a porter i va aturar la pilota amb la ma. Fou expulsat per vermella directa. Els del CE Algaida ajustaren molt el penal al pal dret del jugador i Bernat Miralles endevinà la direcció de la pilota però no bastà per evitar el 0-1.Just abans d'acabar el primer temps un jugador contrari, xutà una pilota alta fent-se un autogol i empatà el derbi.
Al segon temps Munar va realitzar alguns canvis modificar la dinàmica de joc però els atlètics no pogueren marcar cap gol.
Al 85. min. un jugador del poble de veïnat, aprofitava una treta de corner per superar la porteria local i deixar el definitiu 1-2.

Just després Ortiz fou expulsat per ja que discutí una de les desicions de l'àrbitre,

Fotografies del derbi Athletic Montuïri - CE Algaida.


A falta que es disputin alguns partits de la jornada 23, a dia d'avui l'Athletic és 7è amb 34 punts. L'equip de Montuïri encara no coneix la victòria en el 2017, però de mica en mica la feina feta traurà els seus fruits.

El conjunt del centre de Mallorca haurà disputat 3 partit en només 7 dies.

Diumegne dia 29 a les 11 del dematí l'Athletic visita al Serralta, al camp de futbol del col·legi sant Pere.

Que continuï la #temporadadelsderbis!