dimecres, 18 de gener de 2017

Caiguda dins Lloret

U.E. Lloret 2 - Athletic Club de Montuïri 0


Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ginard, Rechach, Cerdà Cifre, Garcia, Barceló, Nicolau, Mateu, Solier i Servera.
Suplents: Ramonell, Mesquida, Mayol, Coll i Miralles Mas.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Jaume Rigo.
Targetes grogues: Barceló (79'), Ginard (87).
Targetes vermelles: 0
Àrbitres: Riera Granada assistit per Sastre Ribas i Wagner Fernández.
Canvis: Mesquida per Garcia (45').


A les 16:30h començà el partit i la segona volta de la temporada 2016/2017, al camp municipal de Lloret de Vistalegre Toni Coll Real a la 22a jornada.

Un horabaixa de fred al cap de 9 minuts de joc, un jugador del Lloret s'aprofitava d'una falta a favor i de cap posà l'1-0 i començà la costa per amunt pels atlètics.

Durant el partit els de Montuïri gaudiren de diverses ocasions i atacaren constantment, però no aprofitaren les segones jugades i rebots. Va passar ben igual que a final de més per molts, els passà factura i abans d'acabar l'encontre els lloritans posaren el final 2-0.

En el transcurs del partit l'exatlètic, porter i capità del Lloret, s'aprofitava cada treta de porteria per fer pujar minuts al cronòmetre, ja que el resultat era a favor seu i es trobava còmode. També celebrà el 2n gol amb la resta de lloritans, oblidant-se totalment del seu passat a Montuïri.

Fotografies del partit.

Ja començada la segona volta l'Athletic Montuïri ja és amb 34 punts.

La jornada següent de la #temporadadelderbis, el CE Algaida visita es Revolt, amb la "ressaca" de sant Honorat.