dimecres, 1 de febrer de 2017

Matinada, remuntada i... Victòria!

Serralta 2 - Athletic Club de Montuïri 3
 

Alineació: Miralles Mas, Candela, Miralles Gomila, Tugores, Mayol, Barceló, Martorell, Ginard, Solier i Servera.
Suplents: Miralles Martorell, Nocilau, Mesquida, Garcia.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol.
Targetes grogues: Candela (23'), Solier (28'), Munar (30'), Tugores (35'), Garcia (89').
Targetes vermelles: 0.

Àrbitres: Pérez Salom assistit per Alemany Romero, Miró Carmona.
Canvis: Mesquida per Candela (76'), Nivolau per Martorell (80'), Garcia per Barceló (80').

De ben prest els atlètics berenaren d'un pa amb oli a s'Hostal, per agafar forces pel complicat l'encontre a Palma i partigueren cap a la capital.
Començà el partit passades les 11 a.m. del diumenge 29/01/2017, el mateix dia de les beneïdes de sant Antoni a Montuïri i al moment que passava la Challenge Ciclista Mallorca per Montuïri amb Gaspar Mas 2n al grup de destacats. 

L'esport montuïrer ja donava bones impressions.

Quan començà en partit un jugador local aprofità un mal refús de la de defens atlètica i un altre contrari emprengué la pilota dins la porteria dels de Montuïri.

Als primers vint minuts de joc, l'Athletic atacava "fent mal" per la banda de Barceló que tingué algunes ocasions de perill, fins i tot xutà la pilota al pal de la porteria local i seguidament li anul·laren un gol en fora de joc i a una distinta jugada picà la pilota al pal.
Seguidament Ginard superà la defensa del Serrralta i amb un xut creuat empatà el partit 1-1.

Quan mancaven 10 minuts per finalitzar el primer temps Tugores realitzà una falta perillosa no molt enfora de l'àrea visitant. Un jugador ciutadà llençà la pilota molta ajustada al pal i malgrat que Bernat Miralles s'estiràs amb entusiasme a la seva dreta, no pogué arribar per aturar el 2-1.

Al segon temps als setanta i pocs minuts, Pere Josep Martorell aprofità un mal entés entre el porter i la defensa local, i empatà el partit 2-2.
Quan s'acostaven els últims vint minuts i seguidament del gol de Martorell, Barceló se'n donà que els rivals jugaven al fora de joc, els superà i marcà el definitiu 2-3, celebrant-ho amb la seva família i l'afició a una grada eufòrica amb diversos montuïrers.
Als minuts finals el joc s'hagué d'aturar uns instants, ja que el porter Miralles Mas hagué de ser assistit per Joan Mayol a causa d'unes molèsties.

Aquesta va ser la primera victòria i els primers punts del 2017 per l'Athletic Montuïri.Fotofraties del partit.


La pròxima jornada serà la 24a a la #temporadadelsderbis, el Vilafranca CF visita es Revolt a les 17h. Un derbi amb algunes sorpreses.