divendres, 30 de juny de 2017

No només finalitza la #temoradadelsderbis


Al mes d'agost del 2016 començava la pretemporada amb nou president atlètic, Miquel Tous deixava pas a Llorenç Miralles.

Estava a punt de començar una temporada amb 7 equips d'es pla de Mallorca amb la campanya de socis l'Athletic et necessita.
Els poble dels pa amb olis i els talaiots era el centre de Pina CF, Vilafranca CF, CE Algaida, UE Porreres, CE Llucmajor i UE Lloret eren els equips que componien la #temoradadelsderbis, ja que seria la temporada amb més derbis de pobles aferrats a la vila Montuïri. També seria la més llarga amb 21 equips a la lliga de 2a regional.
Algunes incorporacions que de joves deixaven de ser juvenils i alguna de més edat omplien la plantilla de l'Athletic.

El trofeu Sant Bartomeu el guanyà l'UE Petra, possible equip de 3a divisió.
La temporada començà bé, guanyant amb un derbi i amb victòria al Revolt per contra l'UE Lloret.
A la primera volta l'Athletic havia guanyat tots els derbis, llevat el d'Algaida que acabà amb empat.
La mala notícia del campionat d'hivern que es lesionà F. Ramis dins Santa Maria.
El 2017 l'Athletic no puntuà fins al 3r partit que guanyà a l'Alqueria i incorporà un porter més a la plantilla Miralles Mas.
També els de Montuïri empararen dins ses Forques a Porreres, però finalment els tres punts arribaren a Montuïri, per alineació indeguda dels porrerencs.

Es posa a la venda nou marxandatge, tasses amb l'escut del club dels montuïrers i camisetes d'ADN montuïrer que es vengueren com a xurros.

Però també serà recordat l'empat dins el camp de terra de Pina, on l'Athletic estigué molt a prop d'endur-se'n el partit.
La temporada acabà bé, amb victòria conta el Montaura (3rs) i amb acomiadament de l'equip tècnic i alguns jugadors.


foto de Athletic Club de Montuïri.

L'Athletic Montuïri finalment acabà 6è (la millor de la seva història) a la lliga de 21 conjunts, tot i que a la primera volta en diverses jornades l'equip liderà la classificació. Fou el millor de l'equip d'es pla de Mallorca i guanya el virtual títol de la #temporadadelsderbis.


Primera volta


Segona volta
Guillem Munar es despedeix de l'Athletic complentant un cicle i superant-se en les tres temporades que ha estat entrenador atlètic.
Ell va ser el que fa més de 3 anys acceptà entrar al projecte embrió de l'Athletic Montuïri, "d'un parell de joves" que volien jugar a futbol al seu poble i ell acceptà el repte d'un nou l'equip de Montuïri.
Ha dirigit molts de partits però sens dubte serà recordat per l'entrenador que fou l'únic en guanyar al campió de la categoria, el gran Son Verí per 2-0 a la primera temporada 2014-2015.


foto de Athletic Club de Montuïri.

Per aquestes tres temporades només podem dir MOLTES GRACIES GUILLEM MUNAR! L'entrenador surt del Revolt per la porta gran, es i serà sempre atlètic.
Sens dubte serà a la grada dels partits atlètics animant com un aficionat més.


Tomeu Fullana en 2n entrenador entrevistat a la primera temporada, també diu adéu a la banqueta però seguirà col·laborant amb l'equip.
També el "tot sol" sense Munar, va guanyar al Son Verí per golejada a la segona temporada 2015-2016 i ha guanyat tots els partits que ha dirigit sense el primer entrenador a prop d'ell, gran mèrit per una persona que poc havia entrenat abans d'entrar a l'Athletic.

foto de Athletic Club de Montuïri.

Octavi Rechach el ja excapità de l'equip diu un "fins aviat" i abandona en braçalet de capità atlètic per anar a jugar a l'UE Petra, seguirà vinculat al club i el central s'acomiada amb un "ens veim al revolt".foto de Athletic Club de Montuïri.


Miquel Francesc Coll "Kekos". Per motius laborals abandona el terreny de joc però seguirà com a tresorer del club.


Fins sempre atlètics!! #somdeMontuïri