dimarts, 31 d’octubre de 2017

Tres punts i més confiança

Athletic Club de Montuïri 3 - Pilares la Soledad 1


Eren les 16:56 quan els jugadors sortien al camp, l'àrbitre tenia la pilota amb la má que instants abans d'entrar al terreny de joc feia tocs amb el cap.
El partit començà 2 minuts abans de les 17h del passat dissabte.

Arribant a la mitja hora de partit Mayol provocava un penal dins l'àrea del Pilares i ell mateix s'encarregà de xutar-lo a l'esquerra del porter i marcà l'1-0 al min. 29.
Instants després Farreras rebia un fortuït cop al cap, el joc s'aturà uns minuts i hagué de ser canviat per indisposició. Solier sortí en el seu lloc.
Ni deu minuts més tard del gol atlètic, els de Palma empataren al min. 37 i s'arribà al descans amb el marcador empatat 1-1.

Al min. 61 Nicolau rebé la pilota dins l'àrea contrària i amb una sang freda, aturà l'esfèrica i la xutà, fent-la entrar a la porteria visitant i el marcador era de 2-1.
Quatre minuts després, López de cap marcà el definitiu 3-1.
Abans d'acanar el partit l'entrenador de l'Athletic Montuïri Moreno tragué el porter Rabanal con a jugador de camp.Alineació: Miralles Mas, Candela, Ginard, Ramis, Tugores, Mayol, Martorell, Garouaqui, Nicolau i López.
Suplents: Guerrero, Rabanal, Botella, Barceló i Solier. 
Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegats: Josep Cerdà i Joan Verdera.
Targetes grogues: Garouaqui(89').
Àrbitres: Eguasa, assistit per Fernandez Jaume i Benito Cabeza.
Canvis: Solier per Farreras (25'), Solier  per Mayol (71'), Barceló per Martorell (74'), Guerrero per Tugores( (76') i Rabanal per López (87').El pròxim partit serà el proper cap de setmana, però el dia i l'hora estan pendents de determinar. Sigui quan sigui #Enguanyestàsconvocat