divendres, 13 d’octubre de 2017

Una part per cada equip, però derrotats

Pòrtol 3 - Athletic Club de Montuïri 1
El passat diumenge 8 d'octubre els atlètics visitaren el camp del coer a Marratxí. El partit començà passades les 18h perquè s'hagué d'arreglar la xarxa d'una de la porteria del camp de futbol Son Caulelles.
El primer temps els de Pòrtol dominaren contundentment i la defensa atlètica es va veure obligada a realitzar un penal en contra el min. 21, Rabanal va fer el possible per aturar-lo però finalment els locals aprofitaren per avançar-se al marcador 1-0 i passada la mitja hora de joc els defensors locals no aturaren a un jugador marratxiner que "entrà fins a la cuina" o la porteria i marcà el 2-0. Amb aquest resultat els jugadors marxaren al descans, els de Montuïri a dures penes arribaren a la zona de tres quarts i xutaren dues vegades mal contades entre els tres pals.

A la segona l'entrenador durant la mitja part l'entrenador atlètic Moreno els donà una xerrada o alguna cosa més, ja que els montuïrers sortiren amb camp amb molta intensitat i ganes de remuntar el partit.
Als 60. min de joc, un atlètic xutà sense porter i la pilota anava directament a gol, però un jugador local aturà l'esfèrica, fou expulsat i el col·legiat xiulà penal a favor de l'Athletic Montuïri. Garouaqui fou l'encarregat de xutar-lo a la seva esquerra una pilota rassa que el porter aturà. En el cas que s'hagués empatat el marcador l'encontre hagués transcorregut d'una altra forma, tenint en compte que els de Pòtol jugaven amb un home menys al camp.
Els jugadors de Montuïri tengueren més de 5 ocasions clares de gol, un pal però la pilota només entrà al min. 81 amb un gol del davanter nouvingut Lòpez.
Els 4 canvis realitzats al camp aportaren frescor, confiança i més bon joc al col·lectiu però malauradament el partit acabà per 3-1.
El millor del partit sense cap dubte va ser el porter local Castañer que només encaixà un gol.Fotos del partit.
 Alineació: Rabanal, Candela, Martorell, Ramis, Tugores, Mayol, Villanueva, López, Farreras y Barceló.
Suplents: Miralles Mas, Servera, Nocilau, Solier i Mesquida.
Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegat: Josep Cerdà.
Targetes grogues: Barceló (27'), Ramis (66').
Àrbitres: Martín Ramos assistit per Serra Bennassar i Ventura Fernández.
Canvis: Nicolau per Barceló (68'), Servera per Farreras (76'), Solier  per Garouaqui (76'), Mesquida per Ramis (85').

El pròxim dissabte el Constància "B" quart classificat visita es Revolt a les 18h, el partit a priori sembla que serà un espectacle del futbol.

Vos hi esperem ja que.... Enguany estàs convocat!