dimecres, 25 d’octubre de 2017

Victòria contra els lloritans

UE Lloret 1 - Athletic Club de Montuïri 2

El derbi començà minuts passades les 17h, ja que els de Montuïri demanés un minut de silenci i els jugadors sortiren tard del vestidor.
A l'escalfament Martorell era baixa i Servera sortia com a titular després de ser suplent diverses jornades i fou un dels homes clau del partit.
Als 14 minuts de joc, els lloritans tragueren una falta a la zona de tres quarts i Said pentinà la pilota i l'Athletic encaixà el 0-1 amb un gol en pròpia.
Just després Farreras rebia un cop fort d'un judador de l'UE Lloret i s'aturà el joc, el montuïrer hagué de ser assistit pel delegat de l'Athetic.
Seguidament els de Montuïri arribaren a la porteria de Salas i la pilota picà el travesser per la part de dalt i acabà a fora del terreny de joc.

Arribant a la mitja hora de partit, Servera centrava una magnífica falta que després de rebots i un pal, Garoauaqui de cap aconseguí empatar el partit 1-1.
Amb aquest resultat els jugadors arribaren a la meitat del partit dominat pels de Montuïri.

La segona part els atlètics atacaven creant cert perill al l'UE Lloret però sense gols, fins i tot Farreras fallà una jugada d'un contra un amb Salas.


Abans dels 84 min. Pere servera penjà una pilota a l'àrea contrària i un defensa tocà l'esfèrica amb la mà i Servera sense pensar-s'ho dues vegades agafà la pilota per disparar el penal. Servera enganà l'exporter atlètic Salas i envià la pilota a l'esquerra del porter llorità fent pujar al marcador l'1-2.
Després Moreno realitzà alguns canvis i el partit finalitzà 1-2, adjudicant el derbi als de Montuïri, en el camp on no els deixaren entrenar en la passada pretemporada.Alineació: Miralles Mas, Candela, Ginard, Ramis, Bergas, Mayol, Garoauaqui, Nicolau, Farreras, López i Servera.
Suplents: Rabanal, Martorell,Mesquida, Barceló i Garcia.
Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegat: Joan Mayol.
Targetes grogues: Farreras (50'), Garcia (90').
Àrbitres: Prats Martí Antoni, assistit per Prats Martí Joan i Oliver Martínez.
Canvis: Barceló per López (80'), Mesquida per Servera (88'), Garcia per Nicolau(90').El pròxim partit serà el proper dissabte a les 17 al Revolt, ens visita Pilares la Soledad. Recorda que #Enguanyestàsconvocat!!!