dijous, 30 de novembre de 2017

En Mikí pot amb l'At. Marratxí

Athletic Club de Montuïri 4 - AT. Marratxí 3El partit estava previst per començar a les 16h i així va ser. 
Fins als 20 min de joc tot transcorregué amb normalitat fins que un jugador visitant quedà estés a la frontal de l'àrea i el porter de Montuïri Rabanal, envià la pilota a la banda, ben a prop del túnel de vestidors i l'àrbitre aturà el joc i seguidament marcà bot neutral allà on caigué l'esfèrica. Ginard fou més ràpid que els contraris i marcà gol el jutge del centre del camp i la pilota es començava a col·locar cap al centre del camp perquè els del Raiguer traguessin després del gol. Però després de les queixes dels de l'At. Marratxí recriminant que el gol no era reglamentari i el jugador marratxiner Manuel Serrano Capilla emprengué de forma agressiva a Miquel Ginard i només fou sancionat amb targeta groga, quan des de la grada es reclamava la vermella. Instants després el linier li recordà al principal jutge que a un bot neutral no es pot xutar a porta directament, és a dir només indirectament (que la toqui algun altre jugador abans de xutar toqui la pilota) i ocorregueren els següents fets que l'àrbitre escrigué talment a l'acte del partit:

"ALTRES INCIDÈNCIES Atº Marratxí: expulsió a l'encarregat de material don Victor Javier Bosch Bestard en el minut 22 per dirigir-se al públic en els següents termes: "imbècils". Una vegada expulsat, s'ha anat a la graderia i s'ha encarat amb diversos espectadors aparentment del AtºMontuïri.!

"ALTRES OBSERVACIONS O AMPLIACIONS A les ANTERIORS: Després de la incidència amb l'encarregat de material en el minut 23, s'ha aturat el partit durant 10 minuts a causa que un espectador suposadament del Atº Montuïri escopís a un dels meus assistents. Després de parlar amb tots dos delegats i amb el president de l'Athletic Montuïri, i en tenir a l'espectador localitzat, el mateix president l'ha expulsat del recinte esportiu. Una vegada, els meus assistents i jo hem vist que el partit podia continuar hem decidit seguir amb el partit. A causa d'aquesta aturada la segona part es reprèn amb 10 minuts de retard."


Durant el descans l'àrbitre consultà i mostrà el llibre del reglament als delegats i acceptaren la decisió d'anul·lar el gol.

Als 23 min es tornà a treure el bot neutral i dos minuts més tard Ginard marcà l'1-0 aquesta vegada sí que pujà al marcador. Als minuts 30 i 32 marcà el 2-0 i 3-0. Amb menys de deu minuts s'havia adjudicat un hat-trick. Miquel mai acaba les energies!

Al segon temps els de Montuïri sortiren "adormits" i als 51 minuts de joc el partit estava empatat a 3, quant molts de montuïrers ja el donaven per guanyat.

Els de Montuïri intentaran marcar gol en diverses ocasions però la pilota no volia tornar a entrar.

Una vegada més es Garcia entrà al camp com una moto passada de revolucionada i aconseguí el 4-3 que donà la victòria als locals.

El partit acabà passades les 18h sense més incidents i els jugadors, entrenadors i delegats feren els paus cordialment.


Alineació: Rabanal, Guerrero, Bergas, Ramis, Tugores, Mayol, Martorell, Garouaqui, Ginard, Solier i López.
Suplents: Botella, Nicolau, Garcia i Farreras.
Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegat: Josep Cerdà i Joan Verdera.
Targetes grogues: Guerrero (70'), Solier (76'), Botella (87'), Farreras (89').
Àrbitres: Nofuentes Fullana assistit per Mas Capó i Sarrio Fernández.
Canvis: Garcia per Ramis (45'), Farreras per Martorell (70'), Botella per Mayol (78'), Barceló per López (81').

El pròxim partit serà el dissabte vivenet les 16:25h a F.B. Santanyí D.S. 
#Enguantestàsconvocat