dijous, 28 de desembre de 2017

Pedro abandona "La Curva"


INOCENTADA!

Pere

 
Fa uns dies, es publicà la notícia del nou entrenador per aquesta temporada, ara Pedro Moreno ha decidit renunciar al càrreg 
d'entrenador del club de Mobntuïri.El ja ex-míster de l'Athletic. 
Comenta que al principi va ser impossible realizar una pretemporada planificada, ja que conincidia amb les festes de "Sant Bartolomé" i entre cossiers, corregudes i oci gairabé eren 11 als partits amistosos i pocs rendien al 100%.
També es queixa que alguns jugadors frequenten molt el puig de sant Miquel, un lloc on a principi de temporada ell va entendre que només s'hi pujava un pic a l'any per la pancaritat de pasqua, quan cap jugador es catòlic practicant.
Un altra punt dels que no entén de cap manera es el noms, cognomos o malnoms de dels futbolistes de la plantilla, ja que un sol pot el poden anomenar fins a 5 noms distins.

No li cap al cap que els jugadors de fora de Montuïri s'haguin de canviar a un altra vestuari a cada partit i entrenament, ja que no tenen sang montuïrera i no poden dir #somdeMontuïri. També se'ls ha catalanitzat el nom com a Cristian=Cistià, Miguel López=Miquel Lopés, Oscar Botella= Òscar Bóta, Pedro Moreno= Pere Moré.
També veu un alt nivell molt alt de vaguería, en motiu que els jugadors usen el cotxe per anar des de Can Sami al Revolt on hi ha només 200 metres i alguns han intentat entrar amb el vehicle fins defora del vestuari.

Una de les principals causes de de seva renuncia ha estat la comunicació amb els jugadors locals. Per exemple paraules textuals de l'ex-míster "Un día un jugador me dijo havia venido manadas desechas para llegar a la hora del partido ya que le habia passado por ojo una parte del tejado de su casita, otro me dijo que habia estado 3 horas en el Huerto cerca del fúlbol y había venido directo, pero llego impoluto, no entendí nada".

També expressa quan arriba el cap de setmana, alguns jugadors no rendeixen com als entrenaments al partit, ja que el dia abans han estat a Fora Vila o a caçar animals i/o al·lotes. Ens comenta Moreno que fins hi tot alguns "vienen de matar un cerdo en família".

Pere no tornarà al camp de futbol es Revolt o "La Curva" com ho deia ell.

Els fins ara ajudant de Moré, Josep Cerdà s'encarregarà de l'equip amb colaboració per Toni Vidal (Creador del club viejas glórias).

Després d'aquests canvis Dani Ortiz (el que va parar un penal a 3a divisió) ha decidit tornar als entrenaments i assegura que enguay es retirarà del camp de futbol.