dimecres, 24 de gener de 2018

2 gols als descompte i 3 punts que conten

Santa Mónica 1 - Athletic Club de Montuïri 2

Passaven de les 19:30h quan començà el partit al poliesportiu un horabaixa de molt de fred, però un bon parell de montuïrers s'atreviren a veure el partit primer partit de la segona volta en directe.

El primer temps els locals dominaren el partit, crearen diverses ocasions en contra i cornes, de l'Athletic però els de Montuïri aguantaren el 0-0 fins al descans.

Just començar el segon temps, als 48 min de partit, un jugador de Santa Mónica des de fora de l'àrea pegà un xut creuat a prop de l'esquadra i el montuïrer Miralles Mas poc hi pogué fer.

Els minuts passaven i els de Santa Mónica cercaven el segon gol i Mesquida fou expulsat per doble targeta groga. Però al min. 91 Farreras entrà la pilota pel 2n pal i empatà el partit 1-1.
Instants després López des de la frontal encertà la pilota dins de la porteria contrària i en 2 minuts es capgirà el marcador i jugadors, banqueta i aficionats esclataren a celebrar la remuntada i els 3 punts anaren cap als montuïrers.


Un gran mèrit pels de Montuïri, ja que el partit d'anada havien perdut 0-4 al Revolt, però el passat dissabte l'entrenador atlètic Moreno encertà amb els canvis i amb un home menys es guanya l'encontre.


Alineació: Miralles Mas, Candela, Mesquida, Guerrero, Tugores, Mayol, Martorell, Botella, Ginard, Solier i López.
Suplents: Rabanal. Barceló, Nicolau i Ramis.
Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegat: Josep Cerdà.
Targetes grogues: Botella 837') Mayol (51') Mesquida (59') Solier (65') Ramis (82'),  Mesquida (83') Tugores (84').
Targetes vermelles: Mesquida (83').
Àrbitres: Martín Massanet assistit per Palmer Juan i Romera Oliver.
Canvis: Nicolau per Botella (62'), Ramis per Ginard (66'), Farreras per Martorell (73'), Barceló per Solier (88').


Començada la segona volta el proper partit serà dissabte a les 16:00 h al Revolt contra CF Sóller.