divendres, 18 de maig de 2018

Hattrick de Ginard dins Son Moix

San Cayetano 1 - Athletic Club de Montuïri 3Partit a les instal·lacions de Son Moix, que es disputà el passat dissabte 12/05/2018 i començà a les 16:07h exactament.

Els tres gols foren obra del pare de família i jugador en ratxa Ginard. Als min, 15, 69, i 82, amb l'ajuda del gran fitxatge Llull que tornà a marcar la diferència al terreny de joc.

Als 50 min. el joc s'aturà per una presumpta lesió de Ginard i quan l'Atlhetic Montuïri jugava amb 10 homes el de San Cayetano als 54 min. marcaran el gol d'honor. Així i tot Ginard acabà el partit i marcant els gols esmentats.
Cal recordar que al partit d'anada no es va disputar ja que els de Palma no eren suficients jugadors per disputar el partit al Revolt.


Alineació: Rabanal, Candela, Barceló, Tugores, Guerrero, Mayol, Martorell, Garouaqui, Ginard, Solier i Llull.
Suplents: Garcia, Servera, Botella, Bergas i Farreras.
Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegat: Josep Cerdà.
Targetes grogues: Botella (90').
Canvis: Farreras per Matorell (75'), Botella per Solier (83'), Bergas per Barceló (86'), Servera per Mayol (89').
Àrbitres: Rodrigo Chistiasen assistit per Veny Fuster i Serra Bennassar.


El dissabte vinent a les 17h el Porto Cristo FC, visita es Revolt i els de Montuïri necessiten els 3 punts per acabar la lliga el més dalt possible.

Només queden 3 partits que són 3 finals, Porto Cristo, visitar es Porrassar d'Algaida i el Vilafranca FC visita Montuïri per tancar la temporada. Tres rivals ben directes! 
RECORDA QUE #ENGUANYESTÀSCONVOCAT!!!